Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-12


Älska dem små


Som dött
Det som var nyfött
Krama det du kan!
Innan allt liv som försvann
Innan de blir galna som andra
Utan självinsikt och klandrar varandra
Håll om det du hinner!
Tro på dem, tro att de vinner
Sorg i mitt hjärta
En konstnärs smärta
Älska dem små!
Så att du aldrig behöver ångra dig...
att du inte gjorde det då




Fri vers av Sann
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 16:57



Bookmark and Share


  To
Vackert.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar