Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-12


Luciatåg i förskoleklass

Föräldrarna ska ikväll komma hit
Som i USA, när chefen kom dit...
Allt ska döljas
Regler följas
Rädsla sipprar fram...
Öka tempot! Hämta kam!

Rädslan får inte vara
Egobubblans stora fara
Allt kan spricka
Le och nicka!

Dölj alt som är liv
Spela att alla tar likadana kliv




Fri vers av Sann
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-01-04 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar