Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-11 Tårar. Ilska. Kände enorm frustration över förstörelse av levande konst, spontanitet, fantasi, barns behov, utveckling, självtillit, Liv.


Rädslans resultat


Vi hjälper till, rättar till
Perfekt resultat är vad vi vill
Vi styr och ändrar om
Så alla blir mer lika, som
Det som bara blir går ej
Måste jämföra med han och mig

Några få som bestämmer vad som är fult
Eller snarare deras rädsla för kladd och gult


Resultat för rädsla

Rädsla för resultat


Resultat av rädsla

Rädslans resultat


Le falskt!


Le av rädsla!


Le livrädd!!


Le!!







Fri vers av Sann
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-01-04 17:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört sann...tänk om vi kunde börja söka efter var och ens egenart istället.
Väl skrivet
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar