Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-10


Rytm


Falla, Flyta, Tugnt

Snabbt, Stilla, Lugnt

Flöda, Neråt, Inåt, Fäst

Skyfall, Tömma, Trygga, Bäst


Studdsa, Frigör, Hitta Lek

Exprimentera, Våga ...Vara vek

Hoppa, Flyg, Tomhet, Rymd

Sväva, Busa, Ingen glimta skymd
















Fri vers av Sann
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 17:45



Bookmark and Share


  aol
gillar flödet
2009-05-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Återigen en så talande skrift...
Helt underbara ord...som flödar lika
mycket i mig som ursprunget det är
skrivet ifrån..
Du berör...../Eva
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar