Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig!

Jag älskar dig mer än livet.
Att älska dig tar jag för givet.
Jag saknar dig varje minut.
Jag kommer sakna dig tills mitt liv slut.
Att sakna dig är otroligt svårt.
Och att olyckligt älska dig är otroligt hårt.
Att höra din röst ger mig smärta,
Men att veta att du älskar nån annan
krossar mitt hjärta ...




Fri vers av RebeccaK
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 19:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, klar, o bra.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

RebeccaK
RebeccaK