Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självklart


vet du att blickar kan döda.


jag vet att du vet det.


det var därför du fyllde den med avsmak och hat.

fyllde blicken så mycket att det rann över



hos mig.




Fri vers av Cintia
Läst 733 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-04 20:36



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
saaaaaaaaannnt
2009-01-03

  Don Jorgé
Starkt och mycket bra.
2008-07-21

    eva m h
Otäckt bra!
2008-03-29

  sara-alice
jättebra skrivet
väldigt snyggt slut
2008-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt, som tar
och i en länge
finns kvar..
2008-01-08

  tatjana
Åh, vilken fin dikt!
Skriven på ett mycket bra sätt.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Cintia