Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de fruktansvärda konsekvenserna

värt att frukta
det fruktansvärda

är att inte själv kunna bära picknickkorgen
att inte orka stå
att sömndrucken famla efter lindring

tillstånd
att inte återvända till




Fri vers av ochjag
Läst 389 gånger
Publicerad 2008-01-04 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag