Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återseende

hur jag haft det
sedan sist vi sågs?

jag har drunknat
två gånger

för att genast återfödas
i samma kropp

målat svullna
ögonlock

påsarna inunder
gick inte att dölja

finns det någonting
mer eller mindre
jag förväntas göra?

skaffa den där
stämpeln i pannan?

fortsätta förneka?
försöka vara levande




Fri vers av ochjag
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag