Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-27


I mitt mod...

I mitt mod att vara stark

Finner jag min styrka att vara svag

I min styrka att vara svag

Finner jag min svaghet i att vara stark


Är det starkt att vara stark?
Är det svagt att vara svag?

Är det modigt att vara modig?
Är det fegt att vara feg?

Är det bra att vara bra?

Är det dåligt att vara dålig?
Är det falskt att vara falsk?

Är det sannt att vara sann?








Fri vers av Sann
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar