Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-01-02


Den sista timman


Dagande natt

Stinna ljus

Låt mig va\'!

Låt mig sova


Kom i gryningen

När allt är en annan sak


Den är så kort
Den där stunden
Då vilan närmar sig

När mörker sluter
Då allt händer

och fötter

Trötter

Mycket som vill fram
Mycket ut

Kvällsskrik

Känslotimman

Mot dimman
Flyter, Svävar, Blå
Mjukt och vackert känns allt då

Greppa för att släppa

Gå in för att lämna

Dyka för att lyfta


Älska för att älska


Vi finns då
I floden






Fri vers av Sann
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar