Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
j. saudek


smaka bäst

 

 

 

 

 

 

master tuck you

 

in - nä,

 

not - tänker lillo; bli aldrig den som talar om

hur - hur - han

 

talar om;

offensiv - kommer alltid vika för hur - du

 

är du inte

 

inte sötare än jag - har det inte berättats för mig hur du bär -

hur du smakar - ehh bär -

 

- åh - eller och hur din sälta kanske

 

kanske inte hur hans tanke suktats - eller hur

 

svarta bilar som hämtar - hämtar både för första och sista gången

 

 

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 01:14



Bookmark and Share


  Antropofagen
Tuck..? Först flög bullet for my Valentine genom skallen, i tårar som inte trillar. Men jag får inte riktigt grepp om alla facetter, känslan är i alla fall spontant relationer och rollspel, maktkamp och din kryptiska förmåga fångar. Svarta bilar går från a till ö, från ett till oändligheten.
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga