Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas port har öppnat sig. Idag ser jag minnena av våra resor så nära mig, och jag hör hans röst och hans varma skratt.




....men vi var i Ullapool

 

I Ullapool
köpte vi en tröja
med ortnamnet på

The gasthouse såg ut
som en bakelse
med havsutsikt

Vi njöt och fnissade
som barn åt vår
dåliga engelska

För lite öl
sa du och
letade upp puben

Utsikten var
obeskrivligt
hänförande

Vi var på väg
lyckliga som barn
imorgon är vi ute på Lewis

och jag minns vår lycka




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 11:19



Bookmark and Share


    eva m h
Underbart!
2008-01-06

  Yvonne
Åh, så härligt det låter!
2008-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOW!!!
Ett minne så gott
kan också mitt i
allt kännas flott...
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP