Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt som händer , ekonomiskt- och mänskligt


Konkurs

Gårdsplanen ligger öde.

Ett fjolårslöv rör sig håglöst från hörn till hörn
fastnar på en murken gärdsgård.

Ruttnande rester av stinkande ensilage
väller ur sprucket plastemballage.

Ekot av hingstens skriande
svaras av stoets förlängst förlösta gnäggande.

En lucka slår i vinden
lagårdsporten knarrar.

Ljuden av stöveltramp och klang av vattenämbar
klingat av.

Hundskall tystnat.





Fri vers av vera gade VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 10:52

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Lukt och ljud av förfall, frånvaron av livets lukter och verksamhetens ljud - här känner man av det förlorade långt in på skinnet
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP