Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter

Den underbaraste känsla
måste väl vara glädje

Glädje som är förknippat med så mycket



Även om glädjen
inte alltid kan förklaras

Den bara finns där....

Den fyller din kropp
ditt sinne
och hjärtat är fullt
av härliga känslor

Det sprudlar och spritter
och man bara sitter och ler
önskar att hela värlen blev smittad
delar med sig av glädje...





Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-05 11:44



Bookmark and Share


  aol
mej smittade du jag blev så glad
2008-01-11

  Michaela Dutius
Härligt livsbejakande - orden spritter av glädje..
2008-01-05

  Havsbris
ahhahah

det verkar som sprutar
energi och sols vågor
från dina ord ;o)

are u in love? Men
beredd är du säkert
för att ta emot den !
Viktigaste än allt är
att du älskar digsjälv
och dem som älskar
dig ;o)

Tack för den positiv
och vacker känsla !!
jag vet vad det är ;o)
2008-01-05

    Lindizz
Underbar känsla....fint beskrivet!
2008-01-05

  * Ammi *
ja det är en underbar känsla faktiskt .. fint beskrivet!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen