Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är fortfarande ute på ön Lewis, som tillhör yttre Hebriderna. Minnesbanken är fortfarande öppen.


+ 13 grader i havet

 

Måste i havet
sa jag
tretton grader
sa du

Det är så vackert sa jag
och lämnade den solvarma klippan
för det
diamantgnistrande
solblänkande havet

Du fotograferade
och jag plaskade och
njöt av saltsmaken

Nästa stopp var hos
mrs Mc Donald
där vi skulle bo
en natt

Dagens väder var
strålande sol

som
i
våra
hjärtan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 18:39



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Väl skrivet och beskrivet.
Applåderar!
2008-01-06

    eva m h
Fina minnen av en härlig resa!
2008-01-06

  Yvonne
Härlig läsning, att få följa med på färden.
2008-01-06

  * Ammi *
fina minnen .. bevara dem väl!
2008-01-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kvinnna, låt
det minnet
och den glädjen
brinna*******
2008-01-05

  Hildegun Relefors
Kärleksfullt, också jag älskar havet!
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP