Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de förlorades brunn

I de förlorades brunn

Finns ensamheten

Den slukar den som söker släcka törsten

I de förlorades brunn

Som eld

Lava

...Oförlåtligt



De förlorades brunn

Är det många som söker

Och de söker...

...Länge


De förlorades brunn

Kräver mod

...för vattnet i De förlorades brunn

Är förädiskt

Och fyllt med minnen

Som du förjäves försökt glömma

Kanske är det anledningen

Till att du vill dit

För de förlorades brunn

Är ju Himlen...






...och Döden






Fri vers av Caprice <3,
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 14:14



Bookmark and Share


    Ellin
Jaa... good!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice <3,