Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var åtta år



blåa sandaler i gruset
jag älskade ljudet
då när marken och sulan blev ett


det knastrade så gott
då marken var blöt
speciellt






Fri vers av alx
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 23:38



Bookmark and Share


  aol
det känns så somrigt rart
2008-01-10

  Lyckohäxan Enediel
Hör ljudet och njuter av bardomens minnen...=)
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx