Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snea spekulationer








när jag ritar streck
tecknar andra blommor

jag går miste om all skönhet

men när deras blommor tar slut
försvinner mina streck in oändligheten...








Fri vers av deadquill
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-05 23:54



Bookmark and Share


  octobertragedy
den här hade jag typ missat. den är ju helt satans underbar. (fast jag är en sån som målar blommor) :)
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

deadquill