Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det talas mycket om investeringar idag. Investerar vi i rätt saker?


Rätt investering

 

Vart tog de vägen
våra vänner
dina och
mina
nu
när
jag är
ensam
kvar och
behöver dem

är

de

borta


jag har
tvingats se
över investeringarna

och

satsar

inte

längre

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 23:56



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Mycket bra skrivet och väldigt klokt tänkt!
Kram Charlotte
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP