Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ensamhetens oro ibland viker undan, infinner sig en vidunderlig frid. Saknaden efter min älskade finns alltid kvar, men smärtan är inte lika stark då.


Frid

Frid

en nåd

att stilla bedja om

Frid

är fri från

oro och smärta

Frid

är ingen

självklarhet

Frid

ger

hopp




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-06 00:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Frid, med den
lev väl, då vilar
Du och Din själ...
2008-01-06

    sussie73
Ett stort, stort tack till dig
Vad fint och genomtänkt.
Kramar Sussie
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP