" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




I love you like the stars above, I love you till I die.

 

det var en gång två personer
med varsitt förälskade hjärta
kärleken förde dem samman
de var närmare varandra än någonsin

det var en gång två personer
med varsitt förkrossade hjärta
kärleken förde dem längre och längre bort från varandra
saknaden och längtan blev outhärdlig

 

tomhet

det ekar

i mitt hjärta

även om det

är fullt

av bara

du

 

 

I love you like the stars above, I love you till I die.




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-06 01:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ljuvliga rader, myckert vackert alstrat!
2008-01-10

  R-M
Känslan i dina dikter e helt otrolig!
2008-01-06

  Inkarasilas
Oho vilken känsla av saknad och så fint avskedsord!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale