Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vecka med migrän och besök på akuten föder inte direkt nåt positivt tänkande. *ler snett*




Utan hopp

 

 

Blytunga steg

över skuggade stenplattor

Kylan biter genom märg och ben

Utan hopp om räddning

i timman som är sen

 

Traskar vidare

med huvudet sänkt

mot timvisarens skonlösa piska

 

När solen sakta reser sig

över regnvåta dalar

Hör så vindarna viska

 

Livet slutade i dagen som gick

och möttes ej i dagen som kom

Hoppet finns i orden

som är skrivna i molnen bortom

 




Fri vers av nettizen
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-06 11:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Suckars vad jobbigt! Hoppas det är över!
2008-01-10

  glittertindra
ajajaj... migränen den elaka, inte att leka med, hoppas den lättar för den kan sätta stopp för det mesta. Handikappande sort, denna värk.
2008-01-07

  Micael Axelsson
Det är en grå skrivelse, eller ja, det är egentligen fel av mig att säga, för skrivelsen är inte i sig så grå - utan det är ju känslan vilken lägger sig tung, som är grå, men hela tiden ligger det en svag underton av hopp, där bortom alla dalar o moln.

Hoppas nu denna din migrän har givit med sig, och falnat, för migrän är inget att skoja om... *är så tyst som man bara kan*
2008-01-06

    ej medlem längre
\"Livet slutade i dagen som gick

och möttes ej i dagen som kom\"

Strålande formulering men jag oroas verkligen av budskapet i texten!
Säg att du mår bättre nu!!!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen