Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner för att hylla er


till oss alla på poeter.se

bakom era till synes på ytan lugna anleten
så älskliga bilder på er poeter
ser jag skrifter spår som ni lämnar
av väldiga inre flämtande sår bara
härliga djup, ni är som en lisa för själen,

att spegla sej i eran poesi som i sol som månsken
bortom skogen i en tjärn som alla våra drömmar
gömmer hur det tunna vattnet skälver på ytan
för dikter som stiger från djupet och spinns till
nät av månens silvertrådar och sedan lever sitt
liv evigt genom tid och rum.





Fri vers av aol
Läst 928 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2008-01-06 12:40



Bookmark and Share


    lory
vilken underbar hyllning...
2012-03-14

    ThEAngel
Dikten var underbar
en väldigt fin hyllning
till alla poeter
Tack
2008-03-04

  devilsangel
En underbar bild av poeterna. Tack!
2008-01-27

  "Silver" VIP
Det känns verkligen så, här i känslodjupens sfär! Väl förmedlat, med värme.
2008-01-18

  Rosen VIP
Mitt förut lugna anlete, ler stort över din fina hyllning.
2008-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
P oeteri
O rdmakeri
E tt sak Du kan
T oppenskrivet, man!
2008-01-07

  Fredrik P. VIP
förenar mig
i hyllningen
av dina ord.
tack!
2008-01-07

  Bodil Sandberg VIP
Vilken hyllning du ger..man sitter här och ler...över dessa fina rader..som gör en så glader...och man tänker ...du lycka oss alla skänker!!!!Applåder!!!
2008-01-07

  Night Soul Woman
Vackert skrivet:)
*bugar mig*och tackar dig för läsningen:)
*bokmärkes*så klart.
2008-01-06

  Markattan
En fin hyllning.
2008-01-06

  Micael Axelsson
På ett väldigt poetiskt vis, ger du oerhört mycket, i både vad du säger och på sättet i hur du uttrycker det. Tack...
2008-01-06

    sanonym
äsch inte ska väl ja..
haha *niger lite tjusigt*
2008-01-06

  Inkarasilas
Bugar mig djupt för Poeten.
2008-01-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet. Tack själv för dina alster.
Gott nytt år!
2008-01-06

  Havsbris
Poet, jag? Nähä... ;o)

Jag är den som skrattar
och gråter, älskar och
drömmer; hatar och
ignorerar...
En som känner och gör
andra att känna ;o) ja,
som du!

tack för det vännen,
kram!
2008-01-06

  Lejonhjärtas poesi
Vacker hyllning av dig som själv har förstått vidden av poesin och dessutom framför din egen poesi på ett härligt sätt fyllt av inlevelse.
2008-01-06

  Måna N. Berger
Tack du fine poet och hjärtevarma människa!
2008-01-06

  Bjarne Nordbö
Tackar för hyllning du gode.
2008-01-06

  Sanningsägaren VIP
Tack själv för att du delar med dig
Åsa
2008-01-06

  Maria Zena Viklund
åh tack för din fina hyllning...ja poeter en lisa för själen!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol