Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan min man dog har jag avskytt söndagar. Det är väl kulmen på uppladdningen som börjar redan på fredag - ensamhelg igen....men idag har det känts annorlund


Söndagsfrid

 

Dessa
ensamhelger
hur
ska man
stå ut

igen

Fredagarna
brukade vara
fyllda av uppladdning
inför
vårt
kvällsmys

nu

en fasa
TV räddar mig
tills lördagen är inne

jag inser
att det blir lika
ensamt framför TV

sedan

kommer
söndagen som ett
sista bevis på ensamheten

Trettondehelgen har gått så mycket bättre
än alla andra helger har gjort
och
denna söndag har varit så

f i n




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 15:26



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint skrivet, ensamhet är så svårt om den är en följd av att man blivit änka. Bra att du kan beskriva hur det upplevs.
Kram!
2008-01-06

  Michaela Dutius
Ensamma helger Ulla är otroligt svåra att ha...din dikt beskriver det så fint
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP