Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden går, och min älskade är inte längre med. Jag minns med sorg i hjärtat, men njuta kan jag inte.....


Minnenas television

 

Du och jag
min älskling

du och jag
som har sparat
mängder
av
filmer

som vi

skulle

se

när vi 

blev

gamla

för

att

minnas

och

njuta

av

gamla tider

- jag ser och minns -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 20:35



Bookmark and Share


  Erik L
Fin och berörande text.
2008-01-06

  Michaela Dutius
Och han är med dig- var så säker!
2008-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dag blir Du glad
att de finns kvar
de dagarna, som var
2008-01-06

    Maria Malm
Ensamhetskänslan vibrerar i dikten.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP