Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga

 

Är det rädsla som

urholkar själen eller

är det ensamhet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-06 21:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
jag tror oxå att de samverkar, men om man kan skingra ensamheten så tror jag oxå att rädslan minskar .. kram
2008-01-06

    Maria Malm
Tror de har en samverkan där..är man väldigt rädd, aldrig vågar ta en chans man får, kan man bli väldigt ensam till slut. Är man väldigt ensam, kan man bli rädd för att våga prova på nytt..
2008-01-06

  Lyckohäxan Enediel
Rädslan tror jag...för är man ensam men inte rädd...så är man ganska hel.
Rädslor måste plockas fram och jobbas med...tufft arbete men väl värt att göra!
2008-01-06

    Damm
men ensamheten kan bli en vacker vän, om ni inte bara umgås med varann....!
2008-01-06

    Damm
ensamhet
2008-01-06

    ~maria~
bra fråga..ingen aning.. bra text
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP