Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stunds lycka gavs mig av en diktarvän! Hon hade förstått mitt underliggande budskap. Vilken känsla det gav mig. Tack Maria!


Lycka

 

Ensamhetstungt

&

frågor

utan

svar

men

diktarvännen

förstod

mitt

dilemma

och

gav mig

~ finnaslycka ~




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 812 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-06 21:56



Bookmark and Share


  aol
härligt vackert gillas så är det
2008-03-18

  R-M
Underbar!!!
2008-01-29

    Maria Malm
Vilket underbart ord \"finnaslycka\"! Ett ord att ta väl vara på.
2008-01-07

    eva m h
Så härligt!!!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP