Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner, Fåglar kvittrar, Barnen skrattar, men ursäkta

Solen skiner, starkare än någonsin!
Så klart och skinande, så varm och underbar!
Så gul den är, solen, som är så vacker så fin.

Fåglarna kvittrar,
de sjunger av lycka,
lyckan över att vara fria.
Att kunna göra vad de vill.
De flyger, flyger av ren glädje!

Barnen skrattar.
De skrattar så varmt och mjukt så man smälter.
De skrattar, har inga problem.
Brister inte ut i gråt, för de endast lycka har.

Jag vaknar.
inget syfte, ingen mening. Jag skrattar inte,
nej, inte ens ler.

För jag VILL inte se, jag VILL inte höra,
VILL inte känna, VILL inte skratta,
inte ens le.
NEJ jag VILL inte existera.

Om jag bara skulle se, se det fina.

ursäkta mig,
jag ser det ej




Övriga genrer av sorsater
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 21:59



Bookmark and Share


  To
Bra skrivet. Absolut, alla vill inte existera. Har kännt att jag ej vill bara se det sköna, för då kanske jag riskerar att bli blind. Men vägrar jag se det sköna, lever jag kanske i mörker och är delvis blind. ??
2008-01-15

    ej medlem längre
vackert skrivet <3
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

sorsater