Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skärvor

 

skärvor av minnen

utspridda i mitt liv

 

spår av osynlig längtan

 

tankar om det som ännu inte hänt

men som naglat sig fast

 

smaken av det ångrade ickevalet

 

kanter av ovisshet

slipar mig

 

en bägare av förnimmelser

med ett blödande hopp

 

 




Fri vers av J A Nicander
Läst 785 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-06 22:16



Bookmark and Share


  Nina V A
\"smaken av det
ångrade ickevalet

vassa kanter av
ovisshet skär mig
slipar mig

gör mig riktad i
min intention\"

topp i sin välskurenhet!
egg och öppen strupe
skärvor, dessa skärvor

liv

och mitt i snittet
finns
HOPP
2008-01-12

  "Silver" VIP
Även denna mycket genomtänkt, träffande i alla sina bilder. Jag ser det som att trots det ångrade ickevalet slipar kanterna av ovisshet nu in en riktning i intentionen, en sårad men också säkrare känsla inför kommande val. Hoppet består.
2008-01-11

    Nattviol
det här är bra -
sätter fingret på..
allt ickelevt
fin!
; )
2008-01-09

  Markattan
\"blödande hopp\" - målande och snyggt avslut på en fin och tänkvärd text.
2008-01-08

  am
Klar beskrivning av livets skärvor. Du skriver mycket bra.
2008-01-08

  Sanningsägaren VIP
bilder av ett liv
en krackelerad verklighet
Du berör
Tack
/Åsa
2008-01-07

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt vackert...bildskapande och fridfullt.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander