Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min röst ...

 

 

 

Min poesin odlas ej i laboratorier
och de tillverkas inte som den syntetiska blomman

Kroppen av den jag älskar
är jordmån för min inspiration

där planteras mina frö av ord
på vidder av sluttningar




Fri vers av issac.a.m
Läst 476 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-01-07 00:05



Bookmark and Share


  sachie
Vackert. Kanske sant. Frön sås på många ställen och sätt. Det vackraste är när fröet slår ut i poesins blomma.

^_^
2008-01-08

    Miraa
Ja, inspirationen flödar via hjärtats gång, in i själen som vacker fågelsång...
Du har verkligen förmågan att sväva med vackra ord där känslan styr och känns!
2008-01-07

  Maria Zena Viklund
nej din poesi är inte steril den skapas inte ur hjärnan den skapas ur livet ur dofter ur hjärtan....alltid ur kärleken
ljuvligt skönalstrat, ja
2008-01-07

  ia VIP
underbart som alltid
o du talar med hjärtats röst..

vackert
2008-01-07

  albertina
så mäktigt att läsa dess rader=) grym poesi så som det ska vara
2008-01-07

  J A Nicander
Kort talande och en kärleksförklaring till ordets musa. Strålande!
2008-01-07

  Havsbris
Sä klart,
äktheten i dina ord
känns genom hud
direkt i själen...
Genuina känslor
delade med kärlek !!

Gud välsigne dig ;o)
2008-01-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Din poesi är äkta och levande, och blommande vacker/B
2008-01-07

  Lyckohäxan Enediel
Alltid är dina texter skrivna med känsla..det syns så väl :)
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m