Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet faktis inte varför jag skrev det här


Sår

Ser du dom?
Känner du dom under dina mjuka fingertoppar?
Hör du vilka historier dom berättar?
Om du lyssnar nog så hör du när dom spricker
Blunda inte.
Se hur det sipprar ner istället
Du behöver inte vara rädd längre
För jag är inte det
Du älskar mig
Eller hur?
Du säger att du älskar mig för den jag är
Att du hatar mina sår
Att du börjar skaka innombords av mina ärr
Men det gör inget
För du älskar mig
Och jag älskar mina läkta sår

Och dig, för att du älskar mig






Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 01:11



Bookmark and Share


  korrigerad
fint, väcker minnen hos mig! Bra!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman