Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde vi inte utlysa en tävling här på poeter nu när vi ska läggas ner? Vem skriver den bästa dödsrunan, typ.


Skriv för. . . .

 

Skriv för livet har

jag sagt men får ändra

till SKRIV FÖR DÖDEN




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 11:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Huvudsaken är
att Du ännu har
G*L*Ö*D*E*N
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP