Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan vi går i graven kanske vi ska skriva vår egen dödsruna och vår dödsannons?


Tävlingsupprop

 

Rusta er nu
alla diktarvänner

Rusta er för
döden är på väg

Tänk ut vår
underbara
gemenskap

Tänk in ett
liv utan
poeter.se

Rusta er

och

SKRIV SKRIV

snart

är

det

försent




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 11:04



Bookmark and Share


  Yvonne
Fantastiskt skaldat, som alltid. Men än finns hoppet kvar. Tyckte jag läste någonstans att någon annan skulle överta sajten. Besked lär väl komma snart.
2008-01-07

  * Ammi *
nej nu väntar vi besked från red. hoppas det kommer snart, annars förlorar man så mkt
2008-01-07

  Hildegun Relefors
Jag hejar med dig !
2008-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Hemsk grej!
Liksom, som om,
man sänker sig...
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP