Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag lyckas?

Jag måste sluta gräva mitt egna djupa hål.
Hålet som var på väg att täppas igen
är nu på väg att grävas upp och det
riktigt djupt. Det kommer bli svårare
att ta sig upp för djupare det blir.
Det har bildats ett sår i mig och det
gör ont av smärta.
Hur ska jag lyckas?


/Mikael Haaparanta






Fri vers av Sadhistory
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 13:36



Bookmark and Share


  aol
det är bara att resa sig ta sin stav och stappla vidare
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory