Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna rann. men hoppet ej försvann


känner mig lugn,
kan andas ut

kan vara mig själv
gömmer mig ej

kan skratta,
kan gråta





Övriga genrer av sorsater
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 15:49



Bookmark and Share


  Piann VIP
Du skriver oerhört bra. Jag känner igen många känslor! /Kram
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

sorsater