Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av dig Sweetface...you make me grow...


Jag kan inte tvinga dig till att älska mig

Släck ner ljusen, lägg dig ner på sängen.
Tysta rösten i mitt huvud, lägg dig här bredvid.
Sprött och vackert, håret flyter ut över kudden i en tårfylld silhuett.
Jag sluter ögonen, för då ser jag inte den kärlek som du inte känner när du håller om mig.
Här i mörkret, i dessa sena timmar så känner jag mig stark.
Jag kan aldrig tvinga dig till att älska mig, om du inte vill.
Du ska följa ditt hjärta, du kan inte få ditt hjärta att känna något som det inte vill.
Det är inte bra för mig baby, utan denna kärlek.
Alla dessa år, alla dessa tårar...allt som jag trott på.
Någon gång kommer jag få känna kärlek, men inget kommer kännas likadant som du får mig att känna.
Följ ditt hjärta, gör inget som det inte vill...men då måste du lita på det även när det säger till dig att det är känslor...som visar kärlek.
Även om du är rädd, jag kommer aldrig ge upp.
Aldrig, men jag kan inte tvinga dig att älska mig, om du inte gör det.

Trust me darling, this last fine hours...i love you forever and ever.




Fri vers av Mysterica
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-08 00:13



Bookmark and Share


  LassO
nice
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica