Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan egentligen inte beskriva varför jag älskar den här konstnären. Han framkallar så mycket känslor hos mig......


Brev till Edward Hopper

 

Du framkallar
rysmysfrysningar

och gör mig
olycklig och

lycklig
samtidigt

Ibland är jag själva
ensamheten
bakom
din
huvudperson

Ibland är jag
den vilsna
huvudpersonen
som
står vid
det öppna
fönstret och ser
ut över tomhetens intighet

Edward
du har allt

Jag älskar dig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 11:43



Bookmark and Share


  LassO
\"Vem fan är Nisse Hult\" säger man i Fiamedknuff.. \"Vem fan är Edvard Hopper\"?
2008-01-08

  Hildegun Relefors
Din text gav mig rysningar!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP