Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag skrev meningar på hennes rader

vi åkte tillbaka
tog ett tåg som för längesen redan gått
lämnade ett hem för ett annat
och jag tittade ut genom ett fönster
när hon frågade mig om jag kände något

oktober blev november
och jag blev ensam
när mjuka läppar gick i land en sista gång
och hösten kom till norrland

hon var mina ord
jag skrev meningar på hennes rader
hon inte visste om att hon hade

jag lät refrängerna i hennes sånger
bli melodierna i mitt hjärta
hon aldrig fick höra

jag skrev ett brev till ingen alls
hoppades att någon hade svaren
på frågorna jag faktiskt hade

föll hon för orden
föll jag för henne
föll vi för landet utan gränser
föll vi utan gränser

vi åkte tillbaka
tog ett tåg från en tom perrong
till ett hus på andra sidan stan,
hon bjöd på kaffe och jag drack
jag lämnade ett avtryck och sa
"man ska inte behöva se ut genom ett fönster
för att känna vilken årstid det är"




Fri vers av latenightblues
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-08 16:54



Bookmark and Share


    Soluno
väldigt klokt och tänkvärt. och så vackert.
2012-08-15

  Матрёшa
Jag älskar det du skriver!!!

denna meningen fick mig att ryyyyyyysa: \"man ska inte behöva se ut genom ett fönster
för att känna vilken årstid det är\"
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Underbar avslutning!
Nej, det skall man sannerligen inte behöva.
2008-01-08

    RebeccaW
Klart en av de bästa texter jag läst på länge! Skall inte förstöra den med att försöka förklara vad jag gillade med den, för det kan jag ändå inte. Skitbra text bara!
2008-01-08

    sleepwalking
Detta var nog en av de bästa
texterna jag läst.. Vad mer kan
jag säga?

Bokmärker
2008-01-08

  octobertragedy
nej du är inte sann! här levererar du två masterpieces på en och samma dag. jag föll hårt för slutet! applåder!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues