Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma

 

ingen vill höra sanningen
och världen går under
och hon är hungrig
och han är sjuk
och tårarna strömmar

för resan till Thailand
fyllde inte tomrummet
fyllde ingenting

mer än glappet
som redan är för stort
för tungt

och pojken ville ju själv
och flickan får det bättre i nästa liv
och skulden förträngs

låses in glöms bort
för agendan är redan full




Fri vers av Sländan
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-08 18:47



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
sorgliga skärvor hörru, tar fasta på just det där svåra när jag läser dina rader;

* ingen vill höra sanningen *

det är ju så det är

ensamma och enskilda är vi alla, speciellt i de svåra stunderna, i vår sorg

tack för läsningen hörru
2008-06-14

  AllNamesRTaken
OJ!

Rakt på och utan omskrivningar!

Du träffade verkligen mitt i sanningen vännen. Som ett bildspel i svartvitt. Mycket fint, mycket ont.

Kram
2008-01-08

  Матрёшa
Vilken otroligt talande dikt!
Den här säger så mkt o jag önskar att fler såg det du ser =)
2008-01-08

  Pontus W.U
suverän dikt. förbaskat smärtsamt. good shitt!
2008-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Mitt i prick!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan