Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens väntan

På en parkbänk
sitter kärleken
och väntar

väntar på att tiden
ska göra
henne sällskap

i en dimma
av längtan
färdas han till
sin älskade

genom minnen
av åtrå
känslor
av berörelse
leder hon honom

hans gränslöshet föder
hennes villkorslöshet

han kommer
alltid

när hon är redo





Fri vers av J A Nicander
Läst 847 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-08 22:43



Bookmark and Share


    Lindizz
så vackert och varsamt om kärlek, gillar din början som fångar läsaren hela vägen till sista raden.
2008-02-13

  Last Word Spoken
Vackert stillsam nostalgi med en stänk av oanständighet.
Intressant!!! :)
2008-01-11

  "Silver" VIP
\"hans gränslöshet föder
hennes villkorslöshet\"

Mycket bra personifiering och bildgivning av Tiden och Kärleken, rakt igenom.
2008-01-11

    sunnanvind
Vad fint...stilla o varsamt...
2008-01-11

  ia VIP
vackra längtansfulla ord som ger värme
kanon bra
2008-01-09

    Nattviol
mmm... en väntan
en åtrå..
en kärlek att leva
och utforska...

\"hans gränslöshet föder
hennes villkorslöshet\"

jaa.. så är det nog..

*ler*
2008-01-09

  Sanningsägaren VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=498388

sorgset vacker

2008-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Vackert =) Gillar speciellt
\"genom minnen
av åtrå
känslor
av berörelse
leder hon honom\"

Snygga poetiska och kloka rader :)
2008-01-08

  issac.a.m
Vackert..
2008-01-08

    Miraa
Wow...perfekt beskrivande som ger många inre bilder av kärleken
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander