Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en grå januaridag


Julrosen blommar

I dag stod den där

med sina vita kronblad

lyste upp den gråa dagen

berättade om livets återkomst

Julrosens blommor




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-08 21:41



Bookmark and Share


  Havsbris
Kom på mig att tänka
på en blomma i asfalt ;o)
intressant! Det är inte så
illa som verkar; att se en
blomma växer på asfalt,
tror jag är nästan en
mirakel, så vackert ;o)

Älskar den här små pärla
så mycket, vilken söt poem!
Jag blev glad av att läsa
den och ler, TACK!

kram!
2008-01-09

  Fredrik P. VIP
Så fint! Vacker bild!
Och min inköpta vissna
av torka...
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström