Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du

Hör du vinden
den viskar

Jag kan höra det svagt
men inte du
för om man inte lyssnar...

Jag ser himlens alla stjärnor
Gnistra klart
om natten

Men inte du
när du blundar

Jag kan känna
känslan på min kind
Var det en tår
eller bara vindens smek
kanske en önskan

Men inte du
för du går
fort
snabbare och snabbare

utan att höra
se
känna
eller våga




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 429 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-01-08 21:46



Bookmark and Share


  aol
underbar
2008-10-16

  * Ammi *
grattis till en av fem, Hör du!
2008-01-12

  Maria Zena Viklund
mycket vackert alstrat!

Jag hör!
2008-01-12

    ~maria~
åh vilken underbar dikt..jätte vackra ord i meningar som sköljer över en som en stark men samtidigt öm våg
2008-01-12

  Bjarne Nordbö
Att inte våga, så sorgligt. Snygg text.
2008-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Folk flyr.
Bits.
Och flyr.
2008-01-12

  Havsbris
bokmärker så klart!
;o)
2008-01-09

  Havsbris
En till av mina favoriter,
wow
typ halleluja moment!

Vet inte vad ska säga,
dina verser är bara så
fulla av kraft och så
läs- och tänkvärda,

mystiska och magiska
även med en sort av
melankoli, ensamhet,
hmmm intressant...

Tack!! och kram
2008-01-09

  * Ammi *
ja så är det för många.. de rusar genom livet
bra skrivet
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen