Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[·]








Expansionen
söker rummet
dess väggar


och förbi














Fri vers av Burn
Läst 722 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-09 21:50



Bookmark and Share


    skamfilad
För mig betyder denna att vara mer. Jag kopplar det direkt till att bli definierad - men att se förbi det, se förbi väggarna. Ta sig utanför dem. Expandera, utvecklas. Som att slå sig fri lite och hur lätt det är att fastna i att bli definierad. Ja, och därav hur svårt det är att vara det där som du beskriver, enligt mig.

Tycker mycket om dina texter just på grund av hur mycket innehåll det finns på så lite yta, om du förstår vad jag menar. Att du beskriver så mycket med så lite ord. Det krävs mycket av en. Att babbla kan man göra i oändligheter (se bara den här kommentaren) men att sammanfatta och göra sig förstådd och hörd och förmedla så bra på så korta rader är verkligen imponerande.
2015-08-28

    Issand. VIP
jag tror den orkar
2013-08-19

  Bjarne Nordbö
Ja. Bra.
2008-03-15

  Thurizas
hm..av någon anledning fick den att tänka mig filmerna the cube.. urk...*s*
2008-01-31

  Mögelhud
Det är sådant här jag gillar. Och jag tycker om hur titeln illustrerar dina ord.
2008-01-15

  R-M
men orkar den?
2008-01-10

  Paedur
Titeln är ju så otroligt rätt!
Att söka förståelse för sin tillvaro och att utvecklas bortom vedertagna gränser fångar du på fyra rader tillsammans med hela dess potencial. Som ett litet frö ligger den där mitt i rummet och på given signal spränger utåt med styrkan att slå igenom maktlösheten och ens egen uppfattning om vad man klarar. Kanske var det detta Jim Morrison tänkte när de valde namnet The Doors of Perception efter att ha läst en av mina favoritpoeter.
Skickligt.
2008-01-10

    ej medlem längre
Vid första anblicken verkade dikten inte vara nåt speciellt, men sen märkte jag vilken stark känsla det var i den. Du har fångat något, men jag vet inte riktigt vad det är. Bra.
2008-01-09

    *Zenobia*
rakt, enkelt, snyggt stilistiskt estetisk kort-poesi.... :)
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Burn
Burn

Mina favoriter
Fraktaler
cirkeln
fast