Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är inte stark

 

Ensam är ej stark

bara tvingad att klara allt

och ingen bryr sig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 17:24



Bookmark and Share


  * Ammi *
tänkvärt ..
2008-01-09

  glittertindra
precis... man får helt enkelt bara klara det...
2008-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
What I DO!
2008-01-09

  © anakreon VIP
Dock kan det vara så, ibland
att man bör sträcka ut sin hand
som tecken om man vill
att nå\'n skall hjälpa till...
Carl-Erik
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet En som bryr Sig.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP