Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sado?

 

med ett fast grepp
om min nakna hals
trycker du ner mig
djupt under dig
din tunga i mitt öra
ditt ömsinta leende
mot min blottade nacke

jag ler tillbaka
inombords
andas skönt stötvis
känner mina andetag minska
din hand på mina bröstvårtor
mellan tumme och pekfinger
du nyper mig till smärta
och svart njutning

som övertagen bestigen
ett rovdjurs ödesbestämda byte
nedlagd och villig
jag känner sakta
hur jag försvinner bort
med dig runt mig
är det långt kvar
till landning

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 788 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-10 22:14



Bookmark and Share


  Vind
Också ett läckerhet från det sinnliga dignande smörgåsbordet...
2008-06-01

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Pleasure through pain, my friend. \"något filmcitat\"
Vet inte hur mycket pain det var i denna men en hel dem pleasure vågar jag lova :)

Väldigt medryckande text och sensuellt beskrivet hur hon ger sig till fullo.
2008-03-28

    ej medlem längre
Härlig beskrivning! There is a fine line between pleasure and pain som man ibland kan dansa härligt fram och tillbaka över...
2008-01-30

    Erika H
Varför frågetecken?
Det borde stå ett utrop!

Härligt ångande och lekfull text... att blotta nacken, att verkligen blotta den är det inte alla som kan.

Skön läsning!
2008-01-26

  Mygg
Underbar känsla för ordets magi!
Må dina vingar bära dig högt, högt
Kram
2008-01-17

    Ken Cassel
Men snälla du!
Nu börjar det att pirra så där konstigt i kroppen på mig igen
* med ett snett och uppgivet leende *
När ska jag lära mig att inte läsa dina älskvärda förförande ord?!
Jag känner mig faktiskt lite våldtagen
( med ett stort leende på mina läppar )
Som vanligt, Nattviolen så har du fått mig på fall
Kramar
2008-01-11

  Betlehemsstjärnan VIP
helt underbara ord..som får mig att längta ÄNNU mer..*L*
Tack för ordets njutning!/B
2008-01-11

  berxper
Intensivt...
...och hett!
2008-01-10

  J A Nicander
Vacker beskrivning av att ge sig hän till någon man känner sig trygg med
2008-01-10

    Trast
Små sprattlingar av nedlagd hona i den text. Bettet hårdnar.
2008-01-10

  stronza
härligt, djuriskt och helt normalt!
2008-01-10

  Lena Krantz VIP
Näää...inte sado väl? Bara en väldans smaskig inledning till något väldigt hett....
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol