Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt jag drömde

Jag sprang på en vacker äng,

Jag grät inte längre mig till sömns

Allt var bra.

Alla skrattade, alla log

Jag inte längre ensam stod.

Senare jag såg en bäck så klar

genast tog jag mig ett dopp!

Allt var himmelskt vackert,

Gatorna var av guld!

Inget grät
Ingen slog

men,

det var bara en dröm.






Fri vers av sorsater
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 22:07



Bookmark and Share


    Creativity
Utan drömmar skulle vi inte se nåt gott i livet.
Tycker den var väldigt fin. :)
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

sorsater