Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är flera som befinner oss, eller har varit i, svåra och kanske omöjliga livssituationer. Vet ni vad som händer då? Jo då kommer "tyckarna". Det är dags att göra upp med dem...... så se upp nu!


Tyckare eller hjälpare

 

Tillhör du

tyckarsläktet

 

- de som triggas igång

av andras

elände

och

verkar

ha monopol

goda råd

utan att ha

minsta koll på den

verklighet de (be) dömer

och

lägger sig i

utan att ha blivit

tillfrågad

 

istället kunde

ni

vara

hjälpare

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-09 22:50



Bookmark and Share


  glittertindra
visst blir man trött på allt tyckande till slut...
2008-01-11

    Damm
Mycket riktigt!
Goda råd är dyra men hjälp är obetalbart!
2008-01-09

    *Zenobia*
jag både tycker o försöker hjälpa....

tycker det har blivit för sorgligt i världen....

men ibland hjälper det bättre att skratta än gråta...fast det kan

kännas som man gråter inuti...allt är inte bara glädje i livet...verkligen inte....
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP