Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom

 

Sneglar med flyktig blick

gamla minnen i saker och ting

Ler åt en del

Som när man går genom tömda rum

och minns

 

Livet som vände

hörde klockorna slå

Utan att hänga med på vad som

egentligen hände

Valde att hjärtat lita på

 

Livet blev sig aldrig mera likt

Det blev oändligt mycket mera rikt

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-09 23:43



Bookmark and Share


  Thommy
Så glad att du valde den rätta vägen, fin skrivet.
2008-01-11

  issac.a.m
en dykning på djupet...ser en bild av längtan efter förändring och, inte minst, konsten att överleva...Underbart
2008-01-11

  Michaela Dutius
\"Livet som vände hörde klockorna slå\"
Helt underbart!
2008-01-10

    sunnanvind
Ja du vännen...du valde ett liv i lycka för dig nu, helt rätt!
Spara de vackra minnena du bär från igår,det andra kan du glömma!
2008-01-10

    Lindizz
Åh denna var riktigt fin, slutraderna lyser av hopp och lycka.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen