Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Om jag va magiker eller häxa så skulle jag kunna trolla så Du blev Min, men om jag är Mig själv så kan jag förföra Ditt hjärta o det är starkare än något annat.\"


Vild dröm

I mina drömmar så spelar du alltid hjältinnan.
I den mörkaste av timmar så räddar du mig.

I dessa tysta dagarna.
Förför du mitt hjärta och försvinner in i den djupaste natt med det.

Baby lämna allt bakom.
Följ ditt hjärta ~ Gå över gränsen.

Möt mig här inatt.
I min vildaste dröm.

Slut ögonen för denna gång så finner du kärleken.
Jag drömmer alltid i färg.

Nånstans emellan det där ~ svart o vitt.
Du kommer skina o minnas hur du lös så starkt.

Lämna allt bakom.
Följ ditt hjärta ~ Möt mig här inatt i min vildaste dröm o fantasi.




Fri vers av Mysterica
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-10 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica