Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt från min skrivbordslåda. Oj, vad mycket skräp man gjort:-)


Press Delete

Så Tar En Vänskap Slut

farväl

vi ses aldrig mer

vi sågs ju aldrig egentligen

Press Delete

no regards

tomt

bara prickar i luften

är det snö?




Fri vers av Tteresia
Läst 499 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-10 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte skräp här inte. guld.
2009-06-13

  micke marin
joråsåatvettu..

skräp?! måhända men ändå precis rätt och slätt som det är.
2008-03-29

  Mats VIP
Det sista var träffande, i denna konstiga vinter, och berättigad
2008-01-17

  boen
Ändå blir det några spår kvar...svårt tvätta helt kliniskt rent!?
2008-01-10

  Michaela Dutius
\"Vi sågs ju aldrig egentligen\"
en tragisk beskrivning av alltför många relationer som borde ta slut illa kvickt.
Väl skaldat
2008-01-10

  Inkarasilas
Inget skräp det här i alla fall, Delete över skiten ändå är fragment från något som var kvar, precis som nån jävla snö, blir atmosfäriska störningar på skärmen ungefär.
2008-01-10

  Mats Henricson
Ett avsked så Ok som det nu kan bli...
2008-01-10

  Ulf Popeno
Erase & Rewind
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia